Muž (46) prodával po Mostecku tvrdé drogy. Už v minulosti s nimi měl zkušenost
Muž obchodoval s metamfetaminem. Ilustrační foto
Most

Litvínov - Ze zvlášť závažného zločinu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy obvinil policejní komisař 46letého muže z Litvínova.

Podle kriminalistů z toxi týmu měl muž po dobu několika měsíců na různých místech v okrese Most obstarat a následně prodat nejméně v 11 případech za přesně nezjištěné finanční částky nejméně 17 gramů metamfetaminu různým osobám.

"Drogu distribuoval i přesto, že už byl v minulosti pravomocně odsouzen pro zvlášť závažný zločin na úseku drog. Obviněný je nyní ve vazbě pro jiný delikt," uvádí mluvčí Policie ČR Ludmila Světláková.

Za toto jednání mu může soud v případě prokázání viny uložit až desetiletý trest odnětí svobody.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru