Za vězni nemohou návštěvy. Se svými blízkými jsou v kontaktu přes Skype
Rozšíření projektu SKYPE ve Věznici Bělušice. Foto: VS ČR
Most

Bělušice - Z důvodu nařízení vlády týkajícího se zrušení návštěv v zařízeních Vězeňské služby ČR z důvodu epidemie koronaviru využívají odsouzení ve Věznici Bělušice videohovory prostřednictvím služby Skype.

"Toto kompenzační opatření mohou v současné době dočasně využít i odsouzení, kteří doposud nesplňovali pro tento projekt podmínky a udržet si tak sociální vazby se svými rodinami," uvádí tisková mluvčí věznice Danuše Vránová.

"V době karantény bude uskutečněno především díky garantovi projektu vychovateli Bc. Hanslíkovi Milanovi maximum hovorů dle technických možností věznice," dodala mluvčí.

Vězeňská služba ČR tak umožňuje snižovat tenzi vězněných osob a udržovat pravidelný kontakt s jejich blízkými v těchto těžkých časech.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru