Most znovu otevírá Matyldu a Benedikt pro veřejnost! Má to ale podmínky
Benedikt v Mostě. Foto: archiv
Most

Most - Venkovní sportoviště na Matyldě a Benediktu v Mostě se otevřou po několika týdnech opět veřejnosti. Je důležité dodržovat bezpečností opatření. V úterý ráno o tom informovalo město Most.

Město Most na základě rozhodnutí Vlády ČR ze dne 6. dubna 2020 a přijatého mimořádného opatření Ministerstva zdravotnictví ČR dnes otevře venkovní sportoviště na Matyldě a Benediktu, pokud v nich lidé budou sportovat individuálně. "Z důvodu probíhajících staveb zůstane uzavřen vjezd do areálu na Matyldě. Děkujeme za pochopení," vysvětluje primátor města Mostu Jan Paparega.

V případě, že sportovní aktivity budete vykonávat v zastavěné části města Mostu, musíte i nadále zakrývat nos a ústa. Při vstupu do areálů je nutné dodržovat následující bezpečnostní opatření.

  • výjimka z nošení roušky platí pro sportovce, pokud se bude pohybovat v bezpečné vzdálenosti od dalších lidí
  • dodržujte vzdálenost nejméně 2 metry
  • společně mohou sportovat jen 2 osoby, s výjimkou členů domácnosti
  • využívat se nesmí vnitřní prostory sportoviště - šatny, umývárny, sprchy apod.
REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru