AKTUÁLNĚ: U Ledvic se srazil osobní vlak s bagrem, provoz na trati stojí
Vlak Českých drah se střetl s bagrem. Foto: HZS Ústeckého kraje
Most

Ledvice – Ke srážce osobního vlaku a stavebního stroje došlo ve středu odpoledne na železnici u Ledvic. Nikdo neutrpěl zranění.

„Dvě hasičské jednotky vyjely k dopravní nehodě vlaku a železničního bagru u Ledvic, okres Teplice,“ potvrdil Hasičský záchranný sbor Ústeckého kraje.

Ve vlaku podle hasičů cestovalo 15 lidí. Nikdo nebyl zraněn. Provoz na trati byl zastaven.

Není to v tuto chvíli jediná nehoda na železnici v Ústeckém kraji. Dvě hasičské jednotky vyjely k také dopravní nehodě osobního auta u Želenic na Lounsku. Auto je převrácené na střechu. Ve vozidle zůstala zaklíněná žena.

Stavební stroj na severu Čech havaroval už včera. V úterý 14. dubna, krátce před polednem, došlo na železniční trati v Prostředním Žlebu v Děčíně k nehodě. Na výhybce se převrátil pracovní stroj uzpůsobený pro pohyb na kolejích.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru