Dopady koronaviru v Mostě: Končí papírnictví v pasáži a neotevře se Kelleyho dílna
V pasáži vedle magistrátu skončí papírnictví. Ilustrační foto
Most

Most - Začínají se projevovat dopady světové pandemie. Dílna magistra Kelleyho na hradě Hněvín se letos neotevře. Papírnictví v pasáži U Lva končí. A nebude ani Mostecká slavnost.

Zážitková expozice v Dílně magistra Edwarda Kelleyho na Hněvíně se v letošním roce veřejnosti neotevře. Rozhodli o tom na svém jednání mostečtí radní. "Důvodem je koronavirová pandemie a skutečnost, že dílna není ještě připravena pro turistickou sezonu v roce 2020," sdělila mluvčí města Klára Vydrová.

Radní také schválili ukončení nájemní smlouvy dohodou společnosti POPROKAN. Jedná se o prodejnu papírnictví umístěnou v pasáži U Lva v Radniční ulici. Důvodem jsou dlouhodobě nízké tržby a uzavření prodejny z důvodu nouzového stavu v souvislosti s koronavirem.

Včera jsme informovali, že nebude ani letošní Mostecká slavnost.

{article 153463}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru