Zloděj kradl v podmínce: Při útěku z obchodu vytrousil ukradené zboží, ostraha za ním utíkala přes park
Ilustrační foto
Most

Most - Na nákup za pět prstů vyrazil 34letý muž z Mostu. Ten měl minulý měsíc v odpoledních hodinách v jednom supermarketu poblíž centra města Mostu odcizit máslo, oříšky a sušenky, vše v celkové hodnotě 932 korun. Lup si měl ukrýt pod oděv a poté prošel přes pokladnu, aniž by za zboží zaplatil.

Při průchodu se ale spustil alarm a muž se dal ihned na útěk. Běžel směrem přes silnici do parku Šibeník pronásledován pracovníkem ostrahy prodejny. Během klusu mu lup vypadal. Muž za ním utíkal až k budově mosteckého koupaliště, kde ho nakonec zadržel a na místě s podezřelým počkal až do příjezdu policie.

"Mostečan nekradl poprvé, za obdobný čin byl již v posledních třech letech odsouzen a v současné době je v podmínce. Navíc kradl v době vyhlášení nouzového stavu. Vyšetřovatel mostecké policie Mostečana obvinil ze zločinu krádeže, za který může být v případě uznání viny odsouzen až na osm let odnětí svobody," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru