Sprejováním na nový most se zabývají policisté. Mostečan má na krku poškození cizí věci
Muže při jeho činnosti přistihli. Foto: Městské policie Most
Most

Most - Mostečtí policisté sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu poškození cizí věci 27letému muži z Mostu. Podle šetření policie měl muž ve druhé polovině měsíce dubna v pozdně odpolední době vyrazit z domova za cílem posprejovat pilíř nového přemostění přes říčku Bílina u kostela Nanebevzetí panny Marie v Mostě.

Zamířil však na místo, kam je dosud přístup veřejnosti zakázán. "Muž byl na akci řádně vybaven, v batohu měl celkem 10 různých barev ve sprejích. Na šedý podklad namaloval na celou plochu mostního pilíře nápis bílou barvou a dílo dokončit již nestihl. Sprejerství Mostečana nezůstalo totiž bez povšimnutí náhodných svědků, kteří informovali policii," uvedla mluvčí mosteckých policistů Ludmila Světláková.

Mostečan byl na místě přistižen hlídkou strážníků a předán Policii České republiky. Ta mu jeho malířské náčiní zabavila.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru