Vydali se krást alkohol: Rum schovali do batohu, plán jim ale nevyšel
Ilustrační foto
Most

Most - Plán nevyšel dvojici mužů ve věku 41 let a 27 let. Ti měli do jednoho mosteckého supermarketu dorazit s cílem, že odcizí nějaký alkohol. V oddělení s tímto sortimentem si vybrali tři lahve rumu v hodnotě 600 korun, které si měli ještě mezi regály uschovat do batohu a poté společně vyšli pokladní zónou, aniž by za zboží zaplatili.

"Krádež však zaregistrovali pracovníci marketu a oba muže při odchodu zadrželi. Lup byl zajištěn a vrácen zpět do prodeje. Vyšetřovatel obvinil z přečinu krádeže 41letého Mostečana, druhého muže policie šetří pro přestupek proti majetku. Obviněný muž byl již v posledních třech letech za majetkový delikt odsouzen," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru