Je již Ústecký kraj čistý? Za týden nepřibyl v celé oblasti jediný případ koronaviru, lidé se jen léčili
I po rozvolnění mnoha opatření by měla být zvýšená hygiena samozřejmostí. Ilustrační foto: CC0
Most

Mostecko - Velmi pozitivní zprávu podali k nedělní 17. hodině pracovníci Krajské hygienické stanice Ústeckého kraje. Z jejich pravidedlných reportů vyplývá, že za uplynulý týden se na severu Čech neprokázal ani v jednom okrese nový případ covid-19.

Podle statistik tak zůstává od počátku epidemie do současné doby celkově 553 nakažených v Ústeckém kraji. Z toho se již vyléčilo 511 osob. To je o osm více, než před týdnem. Podle Ministersta zdravotnictví rovněž nadále platí, že z Ústeckého kraje je 22 zemřelých v souvislosti s nemocí covid-19.

Jaká je aktuálně situace v Česku? Celkový počet onemocnění přesáhl deset tisíc. Přesně je 10024 infikovaných osob s prokázanou nemocí. Vyléčilo se 7226 lidí, 2469 osob nemoc stále prodělává. Zemřelo 329 pacientů. V nemocnicích aktuálně leží 117 nemocných, 11 jich je v těžkém stavu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru