V mosteckých hospodách už to zase žije! Lidem vadí hluk, na pomoc volají strážníky
ilustrační foto
Most

Most - V uplynulém týdnu mostečtí strážníci vyjížděli na 29 oznámení od občanů, že dochází k porušování nočního klidu.

K rušení nočního klidu dochází obvykle v noci z pátku na sobotu a ze soboty na neděli. Nejčastěji se jedná o hluk z restaurací po celém městě, kam strážníci vyjížděli o víkendu v jedenácti případech. V deseti případech strážníci vyjížděli na rušení nočního klidu v bytě hlasitou hudbou nebo oslavou.

V pěti případech pak vyjížděli na rušení nočního klidu na veřejném prostranství, kdy se nejčastěji jednalo o hlučnou zábavu mládeže na hřišti nebo v parku. V několika případech pak oznamovali občané rušení nočního klidu skupinou osob u auta, ze kterého hrála hlasitá hudba.

V dalším případě například strážníci před půlnocí uklidňovali muže, který se hlasitým křikem domáhal návštěvy své partnerky v azylovém domě. Ve většině případů osoby strážníky okamžitě uposlechly a na místě byl zajištěn klid.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru