Muž kradl v supermarketu. Zaplatil za drobnosti, lup za tři tisíce nacpal do kapes u kalhot
ilustrační foto
Most

Most - Na nepoctivého zákazníka narazili pracovníci ostrahy jednoho mosteckého supermarketu.

Ten tam nakupoval tento měsíc v polední době a během nákupu si měl v oddělení s elektro zbožím uschovat do kapes kalhot 28 kusů balení baterií v celkové hodnotě 3 217 korun. Poté u pokladny zaplatil za drobnosti a prošel pokladní zónou. Tam na něj již čekali pracovníci ostrahy, muže zastavili a zadrželi.

Odcizené zboží bylo zajištěno a vráceno zpět nepoškozené do prodeje. Muž skončil na policii.

"Policisté zjistili dalším šetřením, že 55letý Litvínovan už v minulosti kradl a byl za to odsouzen nepodmíněně a z vězení se vrátil letos v březnu. Případ je šetřen ve zkráceném přípravném řízení a muž si od police odnesl záznam o sdělení podezření ze spáchání přečinu krádeže. Státní zástupce již okresnímu soudu předložil návrh na potrestání," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru