Strážníci řešili hromadnou potyčku na romské zábavě, dva lidé potřebovali lékařské ošetření
Ilustrační foto: archiv
Most

Most - Potyčky a hádky mezi návštěvníky restaurace, partnery nebo rodinnými příslušníky jsou dalšími situacemi, kdy se na linku 156 obraceli v minulých dnech občané o pomoc.

Na strážníky se obrátil oznamovatel, že se před restaurací perou podnapilí návštěvníci romské zábavy a uvedl, že jich je strašně moc. K události byly vyslány čtyři motohlídky strážníků. Na místě se nacházelo mnoho osob a situace byla nepřehledná. Nakonec se strážníkům podařilo všechny přítomné uklidnit, a zjistili, že dva účastníci konfliktu jsou zranění. Na místo proto přivolali zdravotnickou záchrannou službu a zraněné muže poučili o možnosti podání oznámení na Policii ČR. Zdravotníci jednu osobu ošetřili na místě a druhou převezli k dalšímu vyšetření do nemocnice. Ostatní osoby strážníci ztotožnili a pak se v poklidu rozešly do svých domovů.

Na linku 156 oznámil ve 22:45 muž, že v ul. Česká neznámá žena rozbila skleněnou výplň dveří a oznamovatel ji na místě zadržel. Na místě pak strážníci zajistili muže a ženu, kteří mezi sebou měli slovní a poté i fyzickou potyčku, při které žena rozbila skleněnou výplň dveří.

Strážníky také zavolal otec, že doma již nechce svého syna a chce, aby opustil byt, ale syn ho slovně a fyzicky napadá. Strážníci se snažili oba muže pod vlivem alkoholu uklidnit a domluvit jim, aby se pokusili věc nějak v klidu vyřešit. Po domluvě strážníků řekl syn, že teda odejde, ale otec mu řekl, aby ještě přespal, když nemá kam jít, a ráno že si vše v klidu vyřeší.

V dalších dvou případech volali sousedé strážníky k hádce partnerů v domě, ve třech případech pak volali strážníky přímo účastníci potyčky.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru