Další prádninová dopravní akce na Mostecku: Desítky řidičů odjížděly s pokutou. Za co nejčastěji?
ilustrační foto
Most

Mostecko - V okrese Most proběhla o víkendu další celorepubliková prázdninová dopravní akce.

Během dvou dnů dopravní hlídky na silnicích zastavily 69 motorových vozidel a odhalily 29 přestupků. Za 26 z nich muži v uniformách uložili řidičům pokuty ve výši 9 500 korun.

"Tři přestupky budou řešeny ve správním řízení. Celkem 11 řidičů překročilo stanovenou rychlost, jeden motorista řídil pod vlivem návykové látky. Čtyři osoby se během jízdy nepřipoutaly. U dvou aut policisté zjistili nevyhovující technický stav, jeden motorista řídil, aniž by měl řidičské oprávnění a pět řidičů nepředložilo doklad o pojištění odpovědnosti," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Policisté během prázdninové akce vozidla kontrolovali na všech silnicích I. třídy i na místních komunikacích v obcích mosteckého okresu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru