Motorkáři si zahráli na opilce. Policisté jim při kontrole nasadili speciální brýle
Kontrola v Havrani. Foto: Policie ČR
Most

Most - Dopravní policisté včera v okrese Most kontrolovali dodržování předpisů při krajské dopravní bezpečnostní akci. Hlídky se při této akci zaměřily hlavně na kontroly motorkářů.

Během dne tak muži v uniformách na silnicích první třídy a na místních komunikacích v obcích na Mostecku i Litvínovsku zastavili a zkontrolovali 21 motorových vozidel a z toho 12 motocyklů.

Policisté při kontrolách odhalili šest dopravních přestupků a řidičům za ně uložili pokuty ve výši 5 300 korun. "Kontrolovaní motocyklisté se nedopustili žádného přestupku a od dopravních policistů získali motolékárničky. Někteří z nich využili možnosti si vyzkoušet speciální brýle simulující účinky návykových látek," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru