Dvě opilé řidičky bouraly a pak ujely! Další šofér bez papírů se snažil zmizet a pak z auta utekl
Ilustrační foto
Most

Mostecko - V Litvínově řídila o víkendu v ranních hodinách řidička osobní vůz značky Škoda. Jela ulicí Luční, když při jízdě narazila přední částí do zadní části zaparkovaného vozu značky Peugeot, které bylo nárazem natlačeno na automobil stojící před ním. Řidička následně z místa nehody ujela a auto odstavila nedaleko.

Policisté ji vypátrali a týž den u ní provedli dechovou zkoušku na alkohol, která byla pozitivní. Hmotná škoda byla vyčíslena na částku 40 tisíc korun. Motoristka se podrobila lékařskému vyšetření a odběru krve.

I druhá řidička se zachovala podobně, když v Mostě dopoledne řídila směrem k ulici Žatecká v Mostě svůj vůz značky Škoda. Na křižovatce pravděpodobně nedala přednost jinému vozidlu, kdy došlo ke střetu. Řidička škodovky z místa nehody ujela. Byla vypátrána a hlídka u ní provedla dechovou zkoušku na alkohol, která ukázala též na pozitivní hodnotu. Mladá motoristka měla kromě toho i pozitivní test na drogy. Policisté ženě zadrželi řidičský průkaz.

Řídil, ač nesměl, z auta utekl

Na hříšníka za volantem narazila hlídka z policejní stanice Nová Ves v Horách. Muži zákona si v ranních hodinách všimli v obci Nová Ves v Horách osobního vozidla značky Škoda, který měla řídit osoba, o které hlídka věděla, že má zákaz řízení. Policisté se za vozem vydali a řidiče vyzývali k zastavení prostřednictvím zvukových i světelných znamení. Řidič však na znamení nereagoval a naopak přidal notně na rychlosti a hlídce ujížděl. Ta nakonec objevila vozidlo na lesní cestě prázdné.

"Muž ve věku 27 let z obce na Litvínovsku si nakonec od policistů odnesl záznam o sdělení podezření z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání, neboť řídil automobil i přesto, že má vydané dva platné zákazy řízení od litvínovského městského úřadu," uvedla mluvčí mostecké policie Ludmila Světláková

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru