Ministři navštívili Most. Prohlédli si nově zrekonstruovaný azylový dům pro muže bez přístřeší
Návštěva ministra životního prostředí v Mostě. V rozhovoru s primátorem Janem Paparegou (vpravo). Foto: město Most
Most

Most - Město Most navštívila ministryně pro místní rozvoj Klára Dostálová a ministr životního prostředí Richard Brabec. Stalo se tak v rámci výjezdu do Ústeckého kraje. Společně s primátorem města Mostu Janem Paparegou si prohlédli nově zrekonstruovaný azylový dům a noclehárnu pro muže bez přístřeší sídlící v ulici Ludovíta Štúra v Mostě.

Objekt původně sloužil jako mateřská škola, stavba měla jedno podzemní podlaží dvě podlaží nadzemní. V současné chvíli má služba Azylový dům 13 pokojů a 1 pokoj v bezbariérovém provedení, tj. celkem 28 lůžek. Služba noclehárny nyní spravuje 3 pokoje s 10 lůžky pro muže a 1 pokoj se 2 lůžky pro ženy.

Klientům se otevřel 1. září a rekonstrukce vyšla na zhruba 25 milionů Kč včetně DPH. Projekt byl financován z 85 procent Evropským fondem pro regionální rozvoj prostřednictvím Integrovaného regionálního operačního programu (IROP), z 5 procent státního rozpočtu a desetiprocentního podílu města Most.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru