Zloděj si pod záminkou obhlédnul terén v autodílně, pak tam vklouzl a kradl
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Na policii skončil Mostečan, který se měl dopustit krádeže, a to i přesto, že byl již za takový skutek odsouzen a potrestán, kdy trest za minulou krádež vykonal předloni.

Podle mostecké policie měl 33letý muž minulý měsíc v odpoledních hodinách v Mostě poblíž centra vstoupit do prostoru autodílny, kde se pohyboval, a poté co byl zjištěn majitelem objektu, tak se poptával po starých gumách. Následně odešel, ale do objektu se záhy nepozorovaně vrátil, a z dílny měl odcizit leštičku v hodnotě 3 tisíce korun.

Tu měl údajně prodat do bazaru. "Policisté obvodního oddělení v Mostě Mostečanovi sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže. S ohledem na kriminální minulost může počítat až s tříletým trestem odnětím svobody," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru