Řidič v Mostě sešlápl plyn a ujížděl policistům v protisměru. Nezaplatil ani na benzínce
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Policisté hlídkové služby včera večer v centru Mostu vyzvali světelnou a zvukovou signalizací k zastavení řidiče škodovky. Ten ale na výzvu nereagoval. Naopak sešlápl plyn a uháněl ulicí Konstantina Biebla v protisměru.

Nakonec byl zastaven u hotelu v ulici J. Seiferta. Policistům šofér nepředložil žádné doklady a nebyl schopen prokázat vlastnictví vozidla. "Po chvíli hlídka zjistila, že muž za volantem krátce před tím u jedné mostecké benzinové čerpací stanice nezaplatil za pohonné hmoty. To bude řešeno v rámci přestupkového řízení. Muži v uniformách dalším šetřením zjistili, že motorista má vyslovený platný zákaz řízení všech motorových vozidel a ve zkráceném přípravném řízení 43letému muži z Litvínovska sdělili podezření ze spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Motorové vozidlo policie zajistila a bude zjišťovat, kdo je jeho vlastníkem.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru