Zloděj smolař. Šel s kradeným kolem do opravny v době, kdy tam byl i kriminalista ve svém volnu
ilustrační foto: CC0
Most

Most - Okresní soud v Mostě akceptoval podnět policie a návrh státního zástupce k uvalení vazby na 33letého Mostečana, který se měl dopustit krádeží. Ostatně za krádež byl již odsouzen a z výkonu se vrátil letos na jaře.

Vyšetřovatel, který Mostečana obvinil z přečinů krádeže vloupáním a poškození cizí věci kvůli obavě, že bude obviněný v páchání kriminality pokračovat, podal podnět k vazebnímu stíhání. Muž se měl začátkem září v pozdně nočních hodinách pokusit vloupat do restaurace na sídlišti Zahradní v Mostě, což se mu nepodařilo. I tak zanechal poškozenému majiteli hmotnou škodu za třicet tisíc korun.

O pár minut později v sousedním sídlišti měl v panelovém domě vniknout za použití násilí do přízemního bytu, ze kterého měl odcizit dvě jízdní kola. Jedno nechal na místě pod okny, když ho uviděl náhodný svědek. Na druhé nasedl a z místa ujel. Na místě zapomněl svůj batoh s oblečením a nářadíčkem.

Kolo v hodnotě 9 000 korun pár dnů užíval, než se mu poškodilo. A tak s ním zamířil do opravny kol. A zrovna v době, kdy kolem šel kriminalista, který na případu pracoval a má místní a osobní znalost. Ten poznal odcizené kolo a podezřelého zadržel ve spolupráci s přivolanými kolegy. Obviněný následně putoval do vazební věznice.

(LS)

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru