OBRAZEM: Policie hledá svědky smrtelné nehody na jesenické křižovatce. V odmrštěném Citroenu zemřel řidič
Tragická nehoda na jesenické křižovatce. Řidič Citroenu srážku nepřežil. Foto: HZS Středočeského kraje
Most

Rakovnicko - Rakovničtí kriminalisté prosí veřejnost o pomoc při řádném objasnění smrtelné dopravní nehody, ke které došlo na křižovatce silnice I. třídy č. 6 a silnice I. třídy č. 27, v katastrálním území obce Kolešov.

V úterý 29. září v 11:50 hodin vyjížděly všechny složky Integrovaného záchranného systému ke střetu dvou osobních vozidel, k němuž došlo na tzv. „jesenické“ křižovatce silnic I/6 a I/27. Řidič osobního vozidla Citroen Berlingo s přívěsným vozíkem vjel do křižovatky ve směru od Žatce na Jesenici, kde se zprava střetl s jedoucím vozidlem Škoda Kodiaq, jehož řidič jel od Karlových Varů na Prahu.

"Řidič Citroenu bohužel i přes veškerou snahu záchranářů na místě svým zraněním podlehl, řidič ze Škody Kodiaq vyvázl z dopravní nehody s lehkým zraněním," uvedla policejní mluvčí Michaela Richterová.

Místo dopravní nehody bylo uzavřeno ve všech směrech (Praha – Karlovy Vary, Žatec – Jesenice) přes dvě hodiny a policisté odkláněli dopravu po objízdných trasách přes Kněževes, Senomaty a Jesenici.

Veškeré okolnosti nehody jsou v šetření rakovnických kriminalistů.

"S ohledem na probíhající šetření úterní tragické dopravní nehody, bychom rádi poprosili veřejnost, pokud jste v danou dobu projížděli tímto úsekem, a mohli byste podat jakékoliv bližší informace, obraťte se prosím na bezplatnou linku 158 nebo zavolejte na telefonní číslo 606 665 994 anebo se dostavte na vám nejbližší policejní služebnu," žádá veřejnost o pomoc policejní mluvčí.

0210nehodajesenice1

0210nehodajesenice3

0210nehodajesenice4

Řidič odmrštěného Citroenu nehodu nepřežil. Foto: Policie ČR

3009jesenice1

3009jesenice2

3009jesenice3

3009jesenice4

Tragická nehoda na jesenické křižovatce. 4x foto: HZS Středočeského kraje

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru