V Mostě došlo k surovému napadení přímo pod kamerami městské policie
Místo napadení sledovali strážníci i pomocí kamer. Foto: MP Most
Most

Most - Několik oznamovatelů v průběhu deseti minut oznámilo na tísňovou linku 156 mostecké městské policie, že u restaurace Konírna dochází k hromadné rvačce více osob.

Operační pracovník okamžitě vyslal na místo všech pět motohlídek z terénu, informoval Policii ČR a operátoři kamerového systému zahájili monitorování události kamerovým bodem u restaurace Konírna. Na místě pak viděli, jak několik osob napadá jednoho muže, který ležel na zemi.

"Operátoři průběžně informovali motohlídky strážníků o dění na místě a popsali hlídkám hlavního a nejvíce agresivního aktéra napadení. Ten po chvíli z místa odešel a operátor kamerového systému sledoval po celou dobu jeho pohyb, o kterém informoval radiostanicí motohlídky. Strážníci pak muže zajistili u vchodu do domu," popisuje dění mluvčí strážníků Veronika Loucká.

Útočníka, který jevil známky požití alkoholu, strážníci zajistili a dovedli zpět na místo činu, kde si muže se všemi poznatky převzali policisté Policie ČR. Zraněného muže odvezla do nemocnice přivolaná zdravotnická záchranná služba.

Záznam z kamerového systému byl uložen a bude sloužit Policii ČR jako důkazní prostředek. Ze strany hlídek městské policie nebylo použito žádných donucovacích prostředků a nedošlo k žádné škodě na majetku.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru