Strážníci v Mostě poznali a zajistili osm osob hledaných Policií ČR
Foto: MP Most
Most

Most - Strážníci Městské policie v Mostě poznali a zajistili 8 osob hledaných Policií ČR a předali je do rukou policistů.

Muže hledaného Policií ČR strážníci mostecké městské policie zajistili při výjezdu na oznámení, že v ul. Kostelní pod mostem dvě osoby vypalují kabely. Muž dostal pokutu za znečistění veřejného prostranství a poté ho strážníci předali Policii ČR.

Další osoby v pátrání si strážníci všimli, když řešili domluvou přestupek, kdy žena přecházela mimo přechod pro chodce rušnou silnici na Tř. Budovatelů. Při projednávání přestupku si všimli muže, který odpovídal popisu hledané osoby. Při kontrole totožnosti pak strážníci zjistili, že se skutečně jedná o hledanou osobu.

Při hlídkové činnosti u hotelu Domino si strážníci po 23. hodině všimli muže, o kterém věděli, že je v celostátním pátrání. Dalšího muže v celostátním pátrání strážníci poznali a zajistili po půlnoci na tř. Budovatelů u bl. 90.

Další dvě osoby v pátrání strážníci poznali a zajistili při kontrolní činnosti v Chanově a v ul. Vl. Majakovského nedaleko služebny městské policie. Hledanou ženu pak strážníci poznali a zajistili na parkovišti u nákupního domu Kaufland.

U všech hledaných osob strážníci provedli bezpečnostní prohlídku a předali je se všemi poznatky Policii ČR. Z průběhu zákroků byly pořízeny záznamy z minikamer a ani v jednom případě nebyli strážníci nuceni použít donucovací prostředky.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru