Most plánuje bourání školy. V areálu bývalé 17. ZŠ vznikne parkovací objekt
Most plánuje bourání školy na tomto sídlišti. V areálu bývalé 17. ZŠ vznikne parkovací objekt. Foto: e-mostecko.cz
Most

Most - Město Most vzhledem k novým skutečnostem chystá obnovu záměru demolice 17. ZŠ v Sedmistovkách. Získat chce na ni dotaci a v areálu bývalé školy město plánuje vybudovat parkovací objekt.

Radní schválili záměr výstavby parkovacího objektu v areálu bývalé 17. ZŠ a pořízení architektonicko-dopravní studie parkovacího objektu. Území, které vznikne po demolici tří objektů bývalé 17. ZŠ (druhý stupeň, tělocvična a centrální šatny) a zrušená hřiště nabídnou lepší podmínky pro výstavbu parkovacího objektu, než které byly vytipovány a posuzovány v rámci základní sídelní jednotky Liščí vrch.

Záměr výstavby parkovacích nástaveb vychází z Koncepce dopravy v klidu a ze schváleného výběru vhodných lokalit, které byly vybrány na základě analýzy parkovacích ploch na pozemcích ve vlastnictví statutárního města Mostu ve vztahu k poptávce po parkovacích místech.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru