Stánek v Mostě plný tajných skrýší i falešných hodinek. Policie nyní zveřejnila, jakou má případ dohru
Cigarety ukryté v plynových lahvích. Foto: Celní úřad pro Ústecký kraj
Most

Most - Vyšetřovatel oddělení hospodářské kriminality obvinil minulý týden z přečinů porušení předpisů o nálepkách a jiných předmětech k označení zboží a porušení práv k ochranné známce a jiným označením 55letou ženu z Mostu.

"Ta měla v provozovně na sídlišti Zahradní v Mostě pod prodejním pultem, v lednici a upravené plynové láhvi a na dalších místech prodejny v rozporu s ustanovením zákona o Spotřebních daních a zákona O ochranných známkách skladovat zboží ve spotřebitelském balení, z nichž některé nebyly opatřeny žádným kolkem, a jejich prodejem by vznikla na neodvedených daních České republice škoda u tabákových výrobků za 29 tisíc korun," uvádí mluvčí Policie ČR Ludmila Světláková.

V prodejně měla mít žena i výrobky označené neoprávněně ochrannou známkou, k níž přísluší výhradně právo jinému nebo známkou s ní zaměnitelnou. Šlo o hodinky v počtu 8 kusů v hodnotě 104 tisíc korun. "I ty byly na místě zajištěny pracovníky celní správy. Obviněná je stíhána na svobodě a za tato jednání jí hrozí až tříletý trest odnětí svobody," dodala mluvčí policistů.

Může vás zajímat: OBRAZEM: Tato mostecká trafika byla plná kuriozních skrýší, jednu za druhou odhaloval vycvičený pes!

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru