Povedená dvojice! Jeden hlídal, druhý mezitím nakradl v cukrárně sladkosti
Ilustrační foto
Most

Most - Vyšetřovatel mostecké policie obvinil z přečinů krádeže vloupáním a poškození cizí věci ve spolupachatelství 31letého muže z Litvínova a 36letého Mostečana. Dvojice měla v nočních hodinách ve starší zástavbě města Mostu vniknout do cukrárny poté, co poškodila vstupní dveře.

Mladší vnikl dovnitř objektu a poté měl odcizit různé sladkosti. Druhý byl venku a hlídal. Po odchodu se mladší rozhodl, že se do objektu znovu vrátí. Druhému se však nechtělo. A tak se mladší k domu s cukrárnou vydal sám a cestou potkal známého, kterého vzal s sebou. Toho pověřil hlídáním před domem a sám vlezl otvorem ve dveřích dovnitř. Uvnitř vzal různé sladkosti a čaje. Poškodil desku pultu a také několik zákusků. Tašku poté podal ven hlídajícímu muži a poslal ho pryč.

"Dvojice měla ale smůlu. Dění kolem si všimli náhodní svědci a přivolali policii. Ta muže, který odcházel od domu, objevila i s lupem a zadržela ho. Druhý muž zůstal ukrytý uvnitř prodejny. Na výzvu policie nakonec objekt opustil. Jednání třetího muže je kvalifikováno jako přestupek proti majetku. Obviněný 31letý Litvínovan je stíhán ve vězení, kde si odpykává jiný trest, Mostečan je stíhán na svobodě," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru