Muž se sousedkou se rvali, pak si ukázali intimní partie. Nevadili jim ani lidé okolo
Ilustrační foto: CC0
Most

Litvínov - Na slušné vychování zřejmě zapomněli muž ve věku 61 let a 57 letá žena z obce na Litvínovsku. Ti se měli nejprve na chodbě domu vzájemně hrubě a opakovaně urážet. Jeden druhého častovali nepublikovatelnými výrazy a následně mělo dojít i k vzájemnému fyzickému napadání.

Tahali se za vlasy, kopali do sebe. Ač oba ve zralém věku, po příjezdu policejní hlídky se oba zachovali nečekaně a překvapivě. Muž si měl náhle svléknout kalhoty a ženě ukázat své intimní partie. Žena zřejmě nechtěla zůstat pozadu a v podstatě učinila následně totéž. Byli tak v ráži, že jim nevadila přítomnost mužů v uniformách ani lidí kolem, kteří událost sledovali.

"Motivem sporu obou osob byly trvající sousedské neshody. K události došlo tento měsíc během dopoledních hodin. Ke zranění ani k hmotné škodě nedošlo. Policisté obvodního oddělení v Hamru na základě provedeného šetření dvojici sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu výtržnictví," uvedla mluvčí policie Ludmila Světláková.

Oba aktéři se v minulosti již obdobného jednání dopustili a za tuto výtržnost je může soud odměnit až tříletým trestem odnětí svobody.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru