Lidé volali strážníky na pomoc kvůli stádu ovcí, srně i kvůli obtížnému parkování na ledu
Ilustrační foto
Most

Most - Na linku 156 mostecké městské policie se obrátila žena, že její nemocný muž upadl a ona není schopna ho zvednout. Strážníci pomohli a muže zvedli a uložili do postele. Nebyl to jediný případ, kdy volali lidé v nesnázích městskou policii na pomoc.

Na strážníky se také obrátil starší muž, který nemohl zaparkovat, protože byla silnice zledovatělá. Strážníci muži vozidlo zaparkovali na požadované místo a informovali Technické služby o nesjízdné komunikaci.

Na strážníky se také obrátil muž, že již dva dny neviděl svého souseda a v jeho bytě neustále štěká pes a obává se o jeho život. Strážníci na místě zabouchali na dveře a muž se z bytu ozval, že včera upadl, nemůže vstát a volal o pomoc. Strážníci na místo okamžitě přivolali hasiče, aby otevřeli byt, a zdravotnickou záchrannou službu, která seniora odvezla do nemocnice.

Na strážníky se také obrátil muž, že mají v objektu podniku srnu a nemohou ji vlastními silami vyhnat. Strážníkům se podařilo srnu nasměrovat k východu z areálu. Na strážníky se také obrátil muž, že se nachází v areálu bývalé firmy Četrans velké stádo ovcí. Strážníci vyrozuměli majitele stáda, který přislíbil, že si ovce odvede a stádo příště lépe zajistí.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru