Policisté hledají vandaly, kteří v Mostě ničili cizí majetek
Ilustrační foto
Most

Mostecko - Projevy vandalství vyšetřuje mostecká policie ve dvou případech. Vandal poškodil kryty kabelů klimatizační jednotky, jiný poničil sklo u auta.

Neznámý poberta na ulici mosteckého sídliště Pod Šibeníkem zřejmě v nočních hodinách poškodil nezjištěným nástrojem sklo u osobního vozidla zahraniční výroby. Poškozený motorista odhadl vzniklou škodu na částku 20 tisíc korun.

Jiný vandal u objektu jednoho školního zařízení v Mostě poničil kryty kabelů elektrického rozvodu klimatizační jednotky a poškozené společnosti tak způsobil celkovou škodu ve výši 22 tisíc korun.

"Oba případy šetří obvodní oddělení Most a zahájilo úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinů poškození cizí věci," uvádí mluvčí policistů Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru