FOTO: Takhle vandalové ničí město. Odnášejí to kontejnery
Poškozené kontejnery v ulicích. Foto: město Most
Most

Most - Město Most upozornilo na řádění vandalů v posledních týdnech. Poškodili několik kontejnerů a popelnic. "Ti, kteří takto poškozují majetek města si ani neuvědomí, že sahají nejen do kapes města, ale i do vlastní," uvádí Most na svém webu.

Každý chce mít město krásné, mít schůdné chodníky, sjízdné komunikace, dostatek odpadkových košů, funkční hřiště. "Ale mnozí z nás si neuvědomují, že pokud poškodí městský majetek, tak město musí na druhou stranu vynaložit finanční prostředky na opravy a tyto peníze potom chybí na druhé straně. Takže - dívejte se kolem sebe a zabraňte úniku peněz z městské kasy za zbytečné výdaje, aby jste mohli mít město krásné," doporučuje magistrát lidem.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru