Chodec hodil na sklo jedoucího auta led! Jeho motiv je nepochopitelný
Ilustrační foto
Most

Most - Na čelní sklo náklaďáku hodil zřejmě kus ledu muž z Obrnic, do skla pak ještě bouchl pěstí. Událost se stala v minulých dnech na hlavním silničním tahu mezi Mostem a Obrnicemi.

Nepochopitelné jednání muže z Obrnic na Mostecku vyšetřovali obrničtí policisté. Devětatřicetiletý muž šel pěšky ve směru na Obrnice po kraji silnice I/13. V tu dobu jelo v protisměru nákladní vozidlo, kdy najednou chodec sebral něco ze země a hodil nezjištěný předmět na čelní sklo vozu tovární značky Fiat Ducato, které tímto poškodil.

Řidič vozu na místě zastavil a neznámému muži sdělil, že zavolá policii. Ten náhle přiběhl k autu a pěstí udeřil do skla, které ještě více poničil. Řidič se ve vozidle raději před výtečníkem uzamkl a vyčkal příjezdu hlídky. Během chvilky se na místo dostavila hlídka obrnických policistů, která podezřelého vypátrala a zadržela.

Muž policistům uvedl, že prý chtěl hodit kus ledu na jiné osobní vozidlo kvůli tomu, že prý na něj jeho řidič dělal nějaké posunky, ale strefil se na nákladní auto. Svoji následnou reakci však nedokázal nijak rozumně vysvětlit.

Na automobilu vznikla předběžná škoda ve výši 11 tisíc korun. Policisté obrnického obvodního oddělení sdělili ve zkráceném přípravném řízení 39letému muži z Obrnic podezření ze spáchání přečinu poškození cizí věci.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru