Parkoviště v Albrechtické bude pod správou městské policie. Do skončení rekonstrukce bude řidičům volně k dispozici
Parkoviště Albrechtická. Foto: MP Most
Most

Most - Hlídané parkoviště v ul. Albrechtická přejde pod správu Městské policie Most. Uživatelé, kteří měli doposud uzavřenou smlouvu o pronájmu parkovacího místa, budou městskou policií vyzváni k uzavření nové smlouvy ihned po dokončení rekonstrukce parkoviště a zahájení jeho ostrahy městskou policií.

„Je zapotřebí provést modernizaci parkoviště tak, aby vyhovovalo požadovaným standardům na hlídané parkoviště městské policie. Kromě nového oplocení s vjezdovou branou plánujeme zavedení moderního kamerového systému a osvětlení pro zvýšení zabezpečení vozidel,“ uvedl Jaroslav Hrvol, ředitel Městské policie Most.

Městská policie zároveň umožnila, aby bylo parkoviště dočasně do doby dokončení rekonstrukce volně a zdarma k dispozici občanům pro parkování.

„Po tuto dobu se nebude jednat o klasické hlídané parkoviště, ale věřím, že občané možnost volného parkování uvítají více, než kdybychom prostor zcela uzavřeli, než bude rekonstrukce dokončena. V případě, že budou probíhat práce přímo na ploše parkoviště, pak ho zvládneme včas vyblokovat na nezbytně nutnou dobu,“ vysvětlil Jaroslav Hrvol.

Opraví i další parkoviště

Podobná rekonstrukce čeká další parkoviště ve správě městské policie. V současné době se připravuje rekonstrukci parkoviště v ul. Jana Zajíce a Františka Kmocha, kde dojde k modernizaci kamerového systému, oplocení a vjezdové brány a úpravě vodorovného dopravního značení.

Dlouhodobé hlídané parkování s rezervovaným parkovacím místem nabízí Městská policie Most v ul. Josefa Ševčíka, 1. Máje, Jana Zajíce, Františka Kmocha a 2x v ul. Okružní za 650,- Kč za měsíc a v ul. Františka Halase, Pionýrů za 550,- Kč za měsíc.

Více informací naleznete na webových stránkách městské policie.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru