FOTO: Řidička s dítětem v autě vjela přímo před kamion, je těžce zraněná. Policie řekla, jak došlo k nehodě u Dobroměřic
3x foto zdroj: Policie ČR
Most

Lounsko - Všechny záchranné složky vyjely v pondělí po poledni k vážné dopravní nehodě na silnici číslo 28 za Dobroměřicemi ve směru na Most. Osobní auto se tam srazilo s kamionem.

Podle informací policie ČR jela v osobním autě žena s nezletilým dítětem. "Z dosud neznámých příčin sjela řidička do protisměru, kde se vůz střetl s právě projíždějícím nákladním autem," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Pro zraněnou ženu letěl záchranářský vrtulník. "Utrpěla velmi těžká zranění, se kterými byla letecky transportována do ústeckého traumacentra," potvrdil mluvčí záchranné služby Prokop Voleník. Dítě bylo převezeno sanitkou do nemocnice, ale podle informací policie i záchranářů je bez zranění. Stejně tak i řidič kamionu.

Po dobu záchranných prací byla silnice uzavřena, policisté odkláněli dopravu po objízdné trase přes Lenešice. Z havarovaného kamionu unikla nafta, o úklid vozovky se postarali hasiči.

foto

0305nehodadobromerice1

0305nehdoalouny

c
REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru