Muži se při hře na playstationu tak pohádali, až museli přijet mostečtí strážníci
Ilustrační foto
Most

Most - Běžnou činností strážníků mostecké městské policie je řešení sousedských sporů a potyček mezi rodinnými příslušníky. Svědčí o tom několik případů z minulých dní, o kterých strážníci informovali.

K domácímu sporu zavolala strážníky oznamovatelka po osmé hodině večerní, že se u ní v bytě nachází muž, který se dostal do sporu s jejím partnerem a nyní odmítá opustit byt. Na místě strážníci zjistili, že muži hráli hru na PlayStationu a během hry mezi nimi došlo ke sporu, který vyústil ve vzájemné strkání. Strážníci situaci uklidnili, všechny osoby poučili a muž poté z bytu odešel.

Muž stál na parapetu

Na linku 156 oznámila po desáté hodině večerní žena, že se do jejího bytu v přízemí snaží dostat oknem její bývalý přítel a vyhrožuje jí. K události byla vyslána motohlídka strážníků, kteří na místě uviděli muže, který stál na parapetu za oknem v prvním patře. Když muž uviděl strážníky, slezl na zem a strážníkům sdělil, že se snažil dozvonit na svoji přítelkyni, ta na zvonění nereagovala, tak se rozhodl zaťukat na okno. Strážníci kontaktovali oznamovatelku, která uvedla, že s mužem mluvit nechce, protože se rozešli. Strážníci situaci uklidnili, osoby poučili a všichni zúčastnění odešli domů.

Museli z bytu

Další oznamovatelka požádala o pomoc, že je s matkou napadána bratrem, který je podnapilý. Muž pod vlivem alkoholu se po příjezdu strážníků uklidnil a spolu s hlídkou opustil byt.

Další oznamovatelka pak požádala strážníky o pomoc, když její bývalý partner odmítal opustit byt. Strážníkům na místě sdělila, že nedošlo k fyzickému napadení, jen si přeje, aby muž odešel. Muž strážníkům sdělil, že teda půjde k matce a byt opustil.

Další žena požádala o pomoc strážníky, že její soused narušuje občanské soužití hlukem. Strážníci muže kontaktovali, ten se omluvil a uvedl, že se jen rozčílil a rozbil talíř, a už nebude dělat hluk.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru