AKTUÁLNĚ: Z paneláku v Bílině šlehaly plameny, oheň zničil dva byty
Foto: HZS Ústeckého kraje
Most

Bílina - Oheň poškodil ve středu večer panely domu v ulici M. Švabinského v Bílině. Požárem byly zasažené dva byty, čtyřicet lidí muselo opustit své bydlení.

Okolo 17:45 byl na operační středisko hasičů nahlášen požár bytu v ulici M. Švabinského v Bílině. K požáru postupně vyjelo šest jednotek hasičů a byl vyhlášen druhý stupeň požárního poplachu.

"Při příjezdu jednotek byly požárem plně zasaženy dva byty v šestém a sedmém patře. Hasičům se podařilo dostat plameny pod kontrolu za zhruba 35 minut od vyhlášení poplachu," uvedl Hasičský záchranný sbor Ústeckého kraje k události na svém webu.

Zasaženou část domu opustilo asi čtyřicet lidí a požár se obešel bez zranění. Jelikož požár viditelně poškodil panely domu, operační důstojník na místo povolal statika. Starostka města zajistí ubytování pro osm osob z posledního patra domu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru