Podezřelá dvojice mužů v Mostě: Jeden měl velký problém, o útěk před strážníky se ale pokusil jeho kolega
Ilustrační foto, zdroj: Městká policie Most
Most

Most - Při hlídkové činnosti strážníci zaslechli hluk za budovou městského divadla a následně uviděli dva muže. Hlídka osoby vyzvala, aby setrvaly na místě a prokázaly svou totožnost.

V tu chvíli jeden z mužů začal utíkat směrem k hotelu Cascade. Za prchajícím mužem se vydal jeden ze strážníků a osobu, která zůstala na místě, zajistil druhý strážník.

Prchajícího muže, který opakovaně neuposlechl zákonnou výzvu policie, aby zastavil, druhý strážník dostihl u hotelu Cascade, ale muž se ho snažil odstrčit a znovu utéct. Proto byl strážník nucen použít donucovací prostředky a muž byl sveden k zemi.

V tu chvíli na místo dorazila další motohlídka strážníků, kteří muži přiložili pouta. Následně strážníci zjistili, že se jedná o jim známého muže, který byl opět zjevně pod vlivem návykové látky, a nedovedl vysvětlit, proč před strážníky utíkal a neuposlechl výzvy.

Následně strážníci zjistili, že druhý muž, který zůstal na místě, na rozdíl od svého kamaráda měl důvod před policií prchat. Lustrací bylo zjištěno, že se jednalo o cizího státního příslušníka, který měl přikázáno opustit území České republiky a neučinil tak. Uvedeného muže si na místě převzala Policie ČR.

Druhého muže strážníci převezli do nemocnice na povinné vyšetření po použití donucovacích prostředků a byla mu uložena pokuta za neuposlechnutí výzvy úřední osoby ve výši 2000 Kč a následně byl propuštěn.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru