Stalo se v Kauflandu: Muž udělal díru v dámských záchodcích a na ženu vystrčil přirození
Díra na záchodcích. Foto: Policie ČR
Most

ČR - Jen těžko uvěřitelné oznámení řeší policisté. V minulých dnech pravé poledne vykonávala žena potřebu na dámských toaletách v Kauflandu, přičemž vůbec netušila, že ji někdo sleduje, po chvíli dokonce zahlédla pánské přirození. Stalo se v supermarketu v Pardubicích.

Nejspíš několik minut před tím, vešel do vedlejší kabinky neznámý muž, zalamovacím nožem si 30 centimetrů nad zemí v oddělovací stěně připravil otvor o průměru 3,5 cm a čekal na chvíli, kdy někdo vejde vedle. Kdyby zůstal jen u sledování, možná by o jeho činu paní vůbec netušila, ale když se otvorem v jejím kabinkovém prostoru objevilo pánské přirození, byla v šoku, vyběhla pro pomoc a na podivného sexuálního delikventa upozornila zaměstnance.

"Pachatel podezřelý z výtržnictví a poškození stěny toalety utekl. Podle svědků byl zhruba 175cm vysoký, štíhlé postavy ve věku kolem 25let, měl delší tmavé vlasy po ramena, na sobě tmavé oblečení, na pohled ušpiněné rifle s nízkým sedem, zelenohnědý batoh, u kterého byly dost povolené popruhy. Pokud jste se v uvedenou dobu stali svědkem jeho útěku a máte jakékoliv informace vedoucí k jeho ztotožnění, volejte polabinským policistům na telefonní číslo 974 566 701. Využít můžete i tísňovou linku 158," uvedla policejní mluvčí Eva Maturová.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru