OBRAZEM: Do parku nad sportovní halou se vrátila voda. A lidé se podívali, jak bude vypadat po znovuzrození
Malování vody do jednoho z vodních prvků v parku Střed. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Symbolické navrácení vody do vodních prvků v parku Střed, který leží nad mosteckou sportovní halou, soutěže, představení sportotvních disciplín, živá hudba. Do kdysi nejoblíbenějšího a nejhezčího parku v Mostě se na jeden den vrátil život.

Konal se tam víkend otevřených zahrad, při kterém se lidé mohli seznámit s budoucí podobou parku i příběhy lidí, které jsou s tímto místem spjaty.

Už letos na podzim by měla začít celková obnova parku, na kterou městu Most významně přispěla Nadace Proměny Karla Komárka. Hotovo potom bude v příštím roce.

Park už by po své proměně neměl ožívat jen několikrát do roka, ale pravidelně. Pomoci tomu může chystaná kavárna, amfiteátr pro kulturní akce a celkově svěží vzhled místa.

Foto:

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru