Kolik vašich sousedů se už nechalo očkovat proti koronaviru? Řeknou to aktuální čísla z Mostu
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Zajímá vás, kolik lidí se ve vašem okolí nechalo očkovat proti koronaviru? Nově vám to ukáže Mobilní rozhlas.

Na webovém portálu Mobilního rozhlasu se můžete snadno a rychle dozvědět, jaký podíl obyvatel je v našem městě očkovaný alespoň první dávkou proti koronaviru a také kolik už jich má vakcinaci dokončenou. Oblíbená služba COVID report v aplikaci Mobilní rozhlas se dočkala dalšího rozšíření. Veřejnost nově získá přehledné informace o proočkovanosti obyvatel v jednotlivých obcích.

Data jsou denně aktualizována z Ústavu zdravotnických informací a statistiky (ÚZIS) a služba je pro všechny zcela zdarma. I nadále obsahuje COVID report informace a statistiky o průběhu nákazy onemocnění covid-19.

Aktuální stav podle Mobilního rozhlasu

Správní obvod Most má proti COVID-19 očkováno alespoň jednou dávkou celkem 47 % obyvatel, tj. 35 413 osob, z toho má 29 234 osob ukončené očkování. Ve skupině 65+ je očkováno 10 852 osob, z toho 10 283 osob má ukončené očkování. Za poslední týden bylo nově naočkováno 488 osob.

V Ústeckém kraji je vykázáno očkování první dávkou u 393 091 osob (tj. 48 % obyvatel), z toho 328 756 osob má ukončené očkování. V celé ČR je proočkovanost jednou dávkou 52 %, ukončené očkování má 43 % občanů.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru