Psi z litvínovského útulku dostali pro radost nový výběh
Foto: MP Litvínov
Most

Litvínov - Výběh, ve kterém se mohou v bezpečí vydovádět a protáhnout si nohy po pobytu v kotcích, dostali psi z litvínovského psího útulku. Oplocená plocha přímo navazuje na prostory útulku a je pro volné venčení psů ideální.

„Je to prostranství v těsném sousedství útulku, které nedávno město oplotilo a nyní nám ho dalo k dispozici. Se psy se většinou na procházku dostaneme jen zřídka, i když se snažíme, aby nebyli jen celý den zavření v kotci. Na oplocenou plochu můžeme psy pustit po jednom, ale klidně i několik psů naráz, u kterých jsme si jistí, že společnost zvládnou. Psi se vyběhají, mohou si hrát a jsou mnohem šťastnější. Svědčí to jejich psychické i fyzické kondici. Čekání na nový domov může být leckdy příliš dlouhé,“ říká vedoucí útulku Jan Novák.

Ideální pro psy je vycházka. Stále proto vítá Jan Novák každého zájemce o venčení psů. „Mohou přijít, zaregistrujeme je, a pak si po domluvě můžou vždy v pondělí a ve čtvrtek svého oblíbeného pejska vzít na procházku, užít si s ním pěkný den a opět ho vrátit do útulku. V současné době je takto zaregistrovaných několik desítek lidí, pravidelně jich ale chodí jen pár,“ uvedl Jan Novák. Zájemce o venčení psů z útulku musí být starší osmnácti let.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru