Policisté budou během mistrovství superbiků v Mostě ve střehu. Říkají, na co si dát pozor
Ilustrační foto
Most

Most - V Mostě a okolí bude v příštích dnech rušno. Během nadcházejícího víkendu se totiž v areálu Autodromu Most bude konat Mistrovství světa superbiků.

"Policie bude po dobu konání akce v zájmu zajištění bezpečnosti jejích účastníků i dalších osob posilovat výkon služby v místě konání, kempech a okolí, bude zajišťovat veřejný pořádek, předcházet protiprávnímu jednání a regulovat dopravu. Z důvodu předpokládané účasti německých návštěvníků se na opatřeních budou podílet i němečtí policisté," uvedla mluvčí policistů Miroslava Glogovská.

Pozor na osobní věci i alkohol za volantem

Diváky policisté upozorňují na to, aby si hlídali své osobní věci a nestali se tak případně obětí kapsářů, kteří se na akcích s větší koncentrací lidí často objevují a využívají jejich nepozornosti. Současně doporučují, aby doklady, peníze nebo cennosti nenechávali v zaparkovaných vozidlech a před opuštěním vozidla pořádně zkontrolovali jeho uzamčení včetně uzavření oken. Návštěvníky, kteří na akci dorazí autem nebo na motorce vyzývají, aby dodržovali zákaz požívání alkoholu i jiných návykových látek před jízdou, což budou policisté také kontrolovat.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru