Mostečanka (19) si hrála na seniorky přítelkyni, jednou jí v bytě stáhla prsteny a běžela do zastavárny
ilustrační foto: CC0
Most

Most - Z přečinu krádeže a porušování domovní svobody obvinila mostecká policie 19letou ženu z Mostu. Ta měla v jednom mosteckém domě, kde bydlela, odcizit jiné ženě v jejím bytě tři zlaté prsteny.

Obviněná k poškozené důchodkyni chodila na návštěvu. V jednom případě však do bytu měla vstoupit po otevření dveří přes výslovný nesouhlas majitelky bytu a tam jí z prstů ruky měla sundat prsteny, které následně zastavila v jedné mostecké zastavárně. Poškozená vyčíslila hmotnou škodu na částku 8 300 korun.

"Všechny tři prsteny byly vráceny zpět majitelce. Jeden prsten v zastavárně vykoupila příbuzná poškozené, zbývající dva šperky zajistili policisté obvodního oddělení v zastavárně. Obviněná je stíhána na svobodě a za krádež šperků jí hrozí v případě odsouzení až dvouletý trest odnětí svobody," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru