PÁTRÁNÍ: Poznáte muže na fotografii? Hledají ho policisté
Hledaný muž. Foto: Policie ČR
Most

Chomutov - Chomutovští policisté se obrací na veřejnost se žádostí o pomoc při ztotožnění neznámého muže, který má mít co dočinění s krádeží v prodejně parfumerie. K té došlo v pátek 23. července krátce po 18té hodině v prodejně nacházející se v prostorách Obchodního centra Chomutovka.

Neznámý pachatel tam odcizil parfém v hodnotě 1.200 korun. O ten se pak přetahoval s prodavačkou, která ho chytila za tričko. Přitom jí měl praštit přes ruku a z prodejny poté utéct.

"Policisté zajistili fotografii z kamerového záznamu pořízeného v blízkosti prodejny. Žádají občany, kteří by měli informace k totožnosti muže na fotografii, aby je sdělili telefonicky na linku 158 nebo 974 447 600, případně osobně na Obvodním oddělení Policie ČR Chomutov – město, náměstí T.G.Masaryka 3100. Za spolupráci děkujeme," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru