U Matyldy a jezera Most jste mohli potkat policisty, konala se tu preventivní akce „Bezpečně u vody“
Foto: Policie ČR
Most

Most - I na Mostecku proběhla preventivní akce „Bezpečně u vody“. Při této akci policisté oddělení tisku a prevence Krajského ředitelství Ústeckého kraje apelovali na občany, aby si chránili svůj majetek u vodních ploch. Policisté přítomným osobám v kempu Matylda předávali letáky s radami, jak se u vody chovat, aby se nestali obětí různých nenechavců. Vedle ochrany majetku upozorňovali i na možná rizika a úskalí při užívání alkoholu u vody.

"S ohledem na to, že u jezera Matylda a Most jsou zároveň cyklostezky, které jsou hojně využívané cyklisty, se policisté zaměřili i na tuto skupinu. Cyklistům připomněli pravidla bezpečného chování na kole. Cyklisté od policistů obdrželi cyklomapy Krušných hor, cyklolékárničky a různé reflexní prvky vhodné pro bezpečnost cyklistů, kteří spolu s chodci patří mezi nejohroženější skupiny v silničním provozu. Akce, která je zaměřená na bezpečí v okolí vodních ploch a u rekreačních areálů, potrvá po dobu celých prázdnin," uvádí policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru