Jako Pat a Mat: Dvojice kamarádů se dala před policisty na útěk, oba měli dobrý důvod. Jeden se schoval ve křoví
Ilustrační foto
Most

Mostecko - Na policejním oddělení skončil 24letý muž z Mostu. Ten o víkendu řídil v obci Nemilkov osobní vozidlo značky Škoda svého otce a to i přesto, že má zákaz řízení. Hlídka muže vypátrala v obci, když byla vyslána operačním důstojníkem k případu odcizeného vozidla.

Mostečan si ten den domluvil sraz se svým kamarádem v Nemilkově, kam on sám s vozidlem Škoda v odpoledních hodinách v neděli dorazil. Jenže si všiml v dáli policejního auta, v obci zastavil a utekl. Těsně za ním na místo přijel jeho kamarád, 35letý muž z Mostu, ve vozidle Ford.

To měl odpoledne odcizit na mosteckém sídlišti Liščí vrch, když údajně našel ve dveřích vozu zapomenuté klíče. Do cizího auta nasedl, chvíli se projížděl po Mostě a okolí a nakonec zamířil do Nemilkova. I on uslyšel policejní sirény. Vozidlo odstavil vedle škodovky a zmizel.    

"Z auta mu vypadl jeho mobilní telefon, který policisté našli na zemi. Při pátrání hlídka objevila 24letého Mostečana ukrytého v křoví. Policisté obvodního oddělení sdělili ve zkráceném přípravném řízení 35letému Mostečanovi podezření ze spáchání přečinu neoprávněného užívání cizí věci a mladšímu muži podezření z maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání za řízení přes platný zákaz. Vozidlo Ford bylo vráceno zpět majiteli nepoškozené," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru