Ústecký kraj navštívila vládní delegace v čele s Andrejem Babišem
Andrej Babiš na návštěvě Ústeckého kraje
Most

Ústecký kraj - Bystřany, Novosedlice, Ústí nad Labem a Děčín. Tato místa v úterý navštívil předseda vlády Andrej Babiš spolu s ministryní pro místní rozvoj Klárou Dostálovou a ministrem zdravotnictví Adamem Vojtěchem.

Vládní delegaci na vybraných místech provázel hejtman Ústeckého kraje Jan Schiller. Cílem návštěvy bylo prohlédnout si projekty realizované z národních programů a IROP řízených Ministerstvem pro místní rozvoj.

V Bystřanech si vládní delegace prohlédla projekt multifunkčního a školního hřiště podpořeného z dotačního programu Podpora rozvoje regionů 2019+. V Novosedlicích se jednalo o projekt revitalizace Lidového domu a jeho zázemí, který má být dokončen během podzimu. V Ústí nad Labem se vládní delegace zajímala o projekty realizované z Integrovaného regionálního operačního programu (IROP). Konkrétně o stavební úpravy Mateřské školy U plavecké haly, vybavení a obnovu výukových středisek integrovaného záchranného systému a depozitář Severočeské vědecké knihovny. Vládní delegace navštívila rovněž regionální farmářské trhy na Mírovém náměstí v Ústí nad Labem.

Poslední zastávkou vládního výjezdu pak byla Nemocnice Děčín, o. z., spadající pod Krajskou zdravotní, a. s. Zde si vládní delegace prohlédla areál nemocnice a zajímala se o investiční projekty plánované v rámci programu REACT-EU.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru