Narkomana chytili za volantem dvakrát po sobě. Nezajímal ho ani řidičák
Ilustrační foto: archiv
Most

Litvínov - V obci na Litvínovsku kontrolovali policisté na pozemní komunikaci tento měsíc řidiče vozidla značky Ford při řízení. Policisté u něj provedli test na návykové látky, který vyšel pozitivně na metamfetamin. Že byl motorista pod vlivem drogy, potvrdil i toxikologický rozbor krve. Hamerští policisté řidiči sdělili podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Jen o pár dnů později seděl za volantem vozidla 32letý Litvínovan opět. Tentokrát narazil na policejní kontrolu v Litvínově. "Test na drogy byl opětovně pozitivní a toxikologickou analýzou krve muže byla prokázána přítomnost návykové látky. Od policie Litvínovan odešel i v tomto případě se záznamem o sdělení podezření ze spáchání výše uvedeného přečinu," uvedla mluvčí policistů Ludmila Světláková.

Muž není vlastníkem řidičského oprávnění pro žádnou skupinu. Neřidič užití drogy přiznal v obou případech.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru