FOTO: Po obnově parku nad sportovní halou vznikne i toto podium
ZDROJ: Nadace Proměny Karla Komárka
Most

Most - Nadace Proměny Karla Komárka, která poskytne finanční podporu na obnovu parku Střed v Mostě, představila jednu z vizualizací budoucí podoby části dnes zanedbané lokality. Těšit se podle ní můžeme na toto pódium.

Pódium vytvoří důstojné místo pro pořádání oblíbených promenádních koncertů, divadelních festivalů nebo hudebních, tanečních a divadelních představení žáků místních základních uměleckých škol.

Otevřená scéna uprostřed zeleně umožní místním zpěvákům, hudebníkům, hercům, řečníkům, komikům, tanečníkům a dalším umělcům vystoupit před publikem v podobě návštěvníků parku. Mladým a začínajícím umělcům park nabídne „prkna, která znamenají svět“, o kterých mnozí z nich zatím pouze sní. Umělci si budou moci sami koncert uspořádat a pozvat své diváky.

Pódium nabídne také zajímavé místo pro slavnostní vyhlašování výsledků utkání, která proběhnou v sousední sportovní hale. Město bude do parku směřovat cíl nejrůznějších sportovních akcí pro veřejnost.

2708park2

Pódium bude také vybavené promítacím plátnem. Projekční plátno, které se bude stahovat ze stropu, bude sloužit zároveň jako opona. V zadní části pak bude možné uzavřít pódium napnutím plachty.

Architekti při návrhu pódia spolupracovali s místními umělci, se kterými konzultovali prostorové i technické záležitosti. Samozřejmě bude možné připojit jevištní techniku i osvětlení, takže kulturní akce budou naprosto plnohodnotné.

Hlediště pojme až sto lidí, další diváci budou moci sledovat dění na pódiu z protilehlé kavárny, odkud bude na pódium dobrý výhled. Nebo si lidé budou moci sednout jen tak do trávy.

Odbornou a finanční podporu na obnovu parku Střed poskytuje Nadace Proměny Karla Komárka.

Zdroj: Statutární město Most, Nadace Proměny Karla Komárka

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru