Muž se ženou přijeli z Ústí do Mostu ukrást dodávku. Policisté našli zloděje, auto už ne
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Vyšetřovatel mostecké policie obvinil z přečinu krádeže ve spolupachatelství 43letou ženu a 45letého muže, oba z Ústí nad Labem. Muž čelí navíc obvinění i z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Dvojice je stíhána na svobodě. Podle kriminalistů, kteří na případu krádeže pracovali, měla dvojice v Mostě odcizit osobní vozidlo.

Ke krádeži mělo dojít na ulici Budovatelů. Tam ve večerních hodinách měl muž při okraji silnice překonat uzamčené auto tovární značky VW Crafter. "Na místo měl přijet společně s obviněnou ve škodovce. Žena vyčkala v autě a poté po odcizení vozidla VW jela za partnerem, který řídil odcizený vůz z Mostu ve směru na Bílinu. Odcizením vozidla dvojice způsobila poškozenému majiteli hmotnou škodu ve výši 160 tisíc korun. Poškozený majitel při krádeži přišel i o své osobní doklady," uvedla mluvčí policistů Ludmila Světláková.

Obviněný Ústečan odcizené vozidlo řídil i přesto, že má platný zákaz řízení a také byl již za krádež v posledních třech letech potrestán nepodmíněným trestem. Dvojici za tento čin hrozí až pětiletý trest odnětí svobody. Oba jsou stíháni na svobodě. Odcizený vůz nebyl policií zajištěn.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru