V Mostě se chystá souboj mistrů, Černí andělé v sobotu hostí Michalovce
ilustrační foto
Most

Most - Mostecké fanoušky čeká v sobotu 11. září ve sportovní hale házenkářská lahůdka. Stanou tu proti sobě totiž domácí Černí andělé a Iuventa Michalovce. Půjde tedy o souboj českého a slovenského mistra, tedy dvou nejlepších týmů MOL ligy.

Mosteckým hráčkám vyšel na výbornou vstup do sezony, když o uplynulém víkendu porazily ligového nováčka, polský tým KPR Ruch Chorzów 41:22. Proti slovenským soupeřkám by to ale rozhodně nemělo být tak snadné.

„Ještě předtím, než jsem oficiálně převzal trenérské místo, snažil jsem se jezdit na domácí zápasy Černých andělů, takže zrovna na utkání proti Michalovcům jsem se byl osobně podívat. Vím, jak je to kvalitní tým, stejně jako že měli velmi dobrou polskou brankařku. Nejen já, ale i hráčky vědí, že to nebude snadné utkání a že musíme být velmi dobře připravení,“ říká mostecký trenér Adrian Struzik.

Souboje mezi Mostem a Michalovcemi mají odjakživa specifický náboj, protože právě tyto dva týmy spolu vždy soupeří o nejvyšší ligové příčky. V uplynulé sezoně to byli právě Černí andělé, kteří získali trofej pro vítěze česko-slovenské nejvyšší ženské házenkářské soutěže – MOL ligy. Jestli se jim to podaří i letos, naznačí i sobotní zápas, který v mostecké sportovní hale začíná v sobotu 11. září od 17:30 hodin. Tak přijďte fandit Černým andělům!

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru