Zúžená silnice v Komořanech. Opravuje se tam most. Víme, jak dlouho ještě
Oprava mostu v Komořanech. Foto: ŘSD
Most

Komořany - S omezením v dopravě musí řidiči počítat na hlavním silničním tahu z Chomutova přes Most a dále na Teplice. V úseku u Komořan je zúžená vozovka.

"Oprava mostu v Komořanech na silnici I/13 ve směru na Teplice je v plném proudu. Probíhá zde bourání mostních závěrů. Řidiči zde projedou obousměrně v jednom jízdním pásu," uvedlo Ředitelství silnic a dálnic pro Ústecký kraj.

Podle dalšího vyjádření plánují silničáři práce ukončit v říjnu.

Ředitelství silnic a dálnic aktuálně na Mostecku opravuje i další hlavní silnici. Ve Skršíně na sil. I/15 se opravuje propadlá vozovka ve směru na Most. Silničáři odvezli asfaltové kry a přebetonovali plynovod. Dnes proběhne pokládka asfaltu. Dopravně značeným místem projedete v protisměru.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru